Rye Bread

Rye bread is made by combining rye flour with wheat flour.
Rye bread is a type of bread made with various proportions of flour from rye grain. It can be light or dark in color, depending on the type of flour used and the addition of coloring agents, and is typically denser than bread made from wheat flour. It is higher in fiber than white bread and is often darker in color and stronger in flavor.

Puratos ingredients to create Rye Bread

S500 Acti-Plus

Universal pengembang roti berkualitas menghasilkan adonan dengan volum yang lebih besar, toleransi adonan dan menambahkan kesegaran produk

Soft'R Cotton Acti-Plus Acti-Plus

Pengembang roti untuk memproduksi ragi. Produk bakeri dengan crust dan remahan yang lembut dan umur simpan lebih lama

Goal Plus

Pengembang roti untuk pembuatan roti dengan dough break dan toleransi terhadap fermentasi panjang dan remahann yang halus

Olix

Bahan olesan untuk nampan/ cetakan kue

S500 Ultra

Universal pengembang roti berkualitas menghasilkan adonan dengan volum yang lebih besar, toleransi adonan dan menambahkan kesegaran produk

S500 Kimo Short

Pengembang roti dalam bentuk bubuk untuk adonan beku (untuk 4-6 minggu)

Toupan

Bread improver for soft baked goods